Hangfalkábel vágásánál baj, ha egy-két szál kijött?
Figyelt kérdés
Méretre vágtam a hangfalkábelt, szól is szerencsére szépen, de tartok tőle, hogy problémát okozhat, ha egy-két rézszál kijött. Óvatosan vágtam, de mégis, ahogy a szigetelést lehúztam, jött egy-két rézszál is magával.2022. ápr. 11. 00:52
1/3 anonim válasza:
Nem probléma. Pár száltól nem változnak meg alapvetően a kábel fizikai jellemzői, úgyanúgy ellátja a feladatát.
2/3 anonim válasza:
Ha nem vágsz bele, akkor is jön sokszor a szigetelés eltávolításával,nem lesz gondod tőle.
3/3 anonim válasza:
Én már sokszor vagdostam, néha ki is jöttek belőle szálak, de semmi baja nem lett, ugyanúgy szólnak a hangszórók, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!