Hogy mutatnátok be, mi a Snapchat?
Figyelt kérdés
Anyukámat szeretném meggyőzni, hogy egedélyezze, mivel egy korábbi balhé miatt szülői megfigyelő alkalmazás került a telefonomra. Ha esetleg megkérdezi, minek az nekem, van messenger, mit válaszolhatnék rá?2022. ápr. 10. 19:02
1/8 anonim válasza:
Hát most nem tudom mennyire kell nyomós indok, de például az, hogy vannak ismerőseid, akik már nem használnak messengert, csak Snapchatet, és csak ott tudnád velük tartani a kapcsolatot? Az én körömben például tényleg sokan átálltak a snapchatre, és a messengert már nem annyira használják, szóval ez nem lenne olyan hihetetlen indok.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs ilyen ismerősöm
2022. ápr. 10. 19:11
4/8 KmsRys válasza:
Nem válasz a kérdésre, de nem tudod hard resetelni a telefont? Mert az visszaállítja gyári állapotra, akkor a "kémprogram" is törlődne róla.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert ahhoz is engedélyt kér. Amúgy beszéltem anyukámmal, le is töltöttem.
2022. ápr. 10. 21:45
6/8 anonim válasza:
Ha esetleg még valakut meg akarsz győzni, de nem tudod hogy miről:
7/8 anonim válasza:
Sok degenerált tartalom van rajta, az én gyerekemnek tuti nem fogom engedni, hogy snapchatezzen
8/8 anonim válasza:
igazából egy oldal ahol beszélgethetsz másokkal meg képeket küldözgethetsz, nagyjából ugyanaz mint a messenger, ha olyanja van, mondhatod neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!