Mutatnátok nekem stereo 2-5 wattos kapcsolásokat?
Figyelt kérdés
Már próbalkoztam egy tda 2822m es erőaítővel csak az a baj hogy 9-12 volt ról nagyongyorsan felmelegszik mert a műv erősítők nem igen szeretik a hangszórómeghajtásból származóan hogy viszanylag nagy áram meg át rajtuk es a melegedésmiatt elmaszik a munkapont így torzít:P tud valaki valami jó megoldast? Még húteni se igazán tudom mivel hogy dip 8 az tokozast elég nehéz2014. jún. 29. 21:48
1/3 anonim válasza:
Nehogy már egy ic munkqpontját is el tudd k irni. ...
Beírod a googlebe, hogy 5w class a vagy class b amplifier schematic s kapsz vagy 1000000megoldást. Ha nem vagy teljesen retard képes vagy egy működő kapcsolást összedobni. Egy ilyen kis teljesítményű cucchoz 15-30alkatrésznél nem kell több...
Dip8as tokozást is lehet hűteni,de alapból nem szokás ezekből wattokat kivenni.te csávó. Előbb elmélet aztán a gyakorlat!
2/3 Kálmix válasza:
Egyet kell értsek az előzővel. "A google a barátod" - szokták mondani. Most is ez a helyzet. Ja és gyúrj rá kicsit a helyesírásra is.
3/3 László Próféta válasza:
Volt idő mikor nekem se sikerült a TDA2822M IC-ből egy épkézláb erősítőt készíteni, mert nálam is torzított. De a Google tényleg jó barát, mert egy Labtech LCS-1050 2.0-ás PC hangfalszettben megtaláltam a megoldást, mert ez használja a TDA2822M-es IC-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!