Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol lehet olcsón táncgépet venni?

Hol lehet olcsón táncgépet venni?

Figyelt kérdés
100.000 forintért keresek vagy maximum 200.000 forintért keresek táncgépet. Jó lenne ha Magyarországon lenne, illetve ha nem is nyárig ki lehetne szállitatni. Nagyobb kritérium nincsen,ha bármi kérdés felmerül, próbálok minnél előbb válaszolni

#táncgép #dancing game machine #olcsótáncgép #dance dance
2022. ápr. 9. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Milyen az a táncgép?
2022. ápr. 10. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Csókfülkében van ilyen és én is szeretnék egy ilyet de ha beírod hogy táncgép rögtön ezt dobja fel vagy ha azt hogy dancing game machine
2022. ápr. 10. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Na, vettél már?
2022. szept. 30. 04:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Még nem,sok procedúra van ezzel egyenlőre írtam egy pár eladónak,van amelyik még nem válaszolt és ki kell találjam hova rakom. Szóval nem annyira egyszerű...:((
2022. szept. 30. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:

"egyenlőre írtam egy pár eladónak,van amelyik még nem válaszolt "

Azt kell írni nekik hogy meg akarod venni, és rögtön jön a válasz.

2022. okt. 21. 15:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam mit írtam, de örülök hogy bele tudsz kötni 5ös váaszoló:))) DE persze tipped az nincs csak ezt ide bököd, szomorú:(((
2022. okt. 24. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Még mindig nem mondtad hogy azt írtad volna hogy meg akarod venni, ami azért beszédes. :)
2022. dec. 5. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, ha a keresőszavak közt szerepel hogy olcsó táncgép, az a vásárlásnál rossz ómen.

Volt egy esetem, amikor a mobilom árultam a jófogáson 60 ezerért. Felhívott egy kissrác, hogy meg akarja venni. De ő nem tud érte eljönni. Vigyem el neki Ózdra, és csak 34 ezre van rá. Nem győzött meg.

2022. dec. 6. 05:11
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 24 ezerért ózdi városnézés szerintem nem rossz ajánlat. (+ útiköltség persze)
2022. dec. 6. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!