Milyen vezeték nélküli fülhallgatót vegyek kb. 20.000 forint értékben? A hangzása és a praktikussága a legfőbb szempont.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 23:47
11/12 anonim válasza:
#4#7 vagyok. Ha már van ellenérv, akkor én is hozzáfűznék. Nem alapból veszteséges az adatátvitel, csak ha valami leárnyékolja a jelet, akkor szakadozik a hang + az akksi töltöttsége; ha hirtelen lemerül... a vezetékest én is mindenképp jobban favorizálom, de ha valakinek vezeték nélküli kell - annak előnye pedig, hogy nincs akkora helyi kötöttsége, sokkal nagyobb a hatótáv!
12/12 anonim válasza:
11: Pedig de. Talán az 5.3 bluetoothban már kijavították a sávszélesség gondot, de az eszközök jó része ennél régebbit tud. A bluetooth 4.2 1Mbit sávszélességet tud, vagyis 1024kbit/s az ELMÉLETI maximum. A flac fájlok 900kbit/s körül mozognak vagyis ez már az elméleti maximális "ideális" sávszélt is erősen karcolná, de a világ mint tudjuk nem ideális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!