Mikor lesz kapható PS5?
Figyelt kérdés
Nos vásárolni szeretnék egy ps5-ot,de nem 2x annyiért mint a tényleges ára . Az alza-nal csináltam egy elorendelest rá, de nem tudom hogy érdemes e várni rá . Nem tudja valaki kb mennyi idő mire megkapom a rendelést ?2022. ápr. 8. 22:49
1/4 anonim válasza:
àprilis végére ígérték az előrendelést páromnak, de nem az alza. nem tudom hol rendelte.
2/4 anonim válasza:
Nos, az Árukereső árdiagrammja alapján 2021.06-tól ilyen magas az ára. Jelenleg használtan érné meg venni.
3/4 anonim válasza:
2020 novemberétől kapható, de még mindig ekkora várólisták vannak? Assztak... :D
4/4 anonim válasza:
Én már elengedtem. Max. 150-ért, boltból, újonann megvenném, de ez az előrendelhető 2034. Május 40-re, 300-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!