Usb port hiba vagy valami komolyabb?
Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve vettem észre először , pillanatokra de nem érzékeli az egeret. Probáltam az összes portba de kb mindegyiknél ez a helyet. Most már ott vagyok hogy elkezd akadni az egér. Mi lehet a probléma ? Nem tudok rájönni , 3db új egérrel is probáltam már de mindnél ez a helyzet , a billentyu teljesne oké , a füles is .2022. márc. 31. 14:26
1/3 anonim válasza:
Esetleg az USB-t vezérlő driver-t újra telepíteni. Ha ez sem segít akkor még az egész windows újra telepítése is szóba jöhet. De ha ezek után sem oldódik meg, és új egérre vagy új billentyűzettel sem müködne. Akkor sajnos alap lapi hiba. De még mielőtt, alap lapot cserélnél. Járd körbe. Tehát amit az előbb is le írtam, egér és billenytűzet csere, Driver csere / frissítés. Majd Windows teljes újra telepítés. Ezeket sajnos végig kell ellenőrzni.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy valamelyik program szórakozik. Nekem speciel egy Trust egérrel csinálta ezt mikor az 123Desing program futott, akkor fél percekre lefagyott a windows. Egércsere óta jó.
3/3 anonim válasza:
Ilyenkor, amikor az időjárás megváltozik, szárazra csatakos jön, meg megint száraz, gyakorta meghibásodnak ( é: rosszul érintkeznek)a különböző kapcsoló eszközök. Ilyen az USB, TV távirányítókapcsoló, stb. Gyakran segít a kihúzom, bedugom, megmozgatom, elemet megmozgatom benne javítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!