Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes bekötni az okostévét...

Érdemes bekötni az okostévét UTP kábellel?

Figyelt kérdés

Képernyő tükrözés, beépített streaming szolgáltatások elérése a cél. Wifi van, az eszköztől 5 méterre. Egyelőre még csak 2,4GHz sávban sugároz.

Miracast használata közben az telefon/táblagép közvetlen kapcsolatot létesít a tévével vagy a routeren keresztülmegy az adat? Utóbbi esetben talán van értelme a kábelnek.

Lehetőség van bekötni a vezetékes hálózatba, szerintetek érdemes is?

2022. márc. 30. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Én bekötöttem.Vezetékes stabilabb.
2022. márc. 30. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Ha filmet néztem otthoni hálozatból streamingen Wifin megszakadt 25-30 perc után, kábelen nincs gond.
2022. márc. 30. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Nálam is vezetékesen van rákötve az otthoni hálózatra, mert wifi-n szerintem akadna is az UHD film nézése.
2022. márc. 30. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Ment a zöld!

Akkor ezek szerint hiába wifi kapcsolatot használ a küldő eszköz, a TV az otthoni hálózaton keresztül kapja az infót, aminek sebessége, stabilitása kábellel javítható.

2022. márc. 30. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha van rá lehetőséged, érdemes. STP-t is használhatsz. Streaming szolgáltatásokat én eddig mindig TV-appal használtam, de WiFi-n (2,4 GHz), nem UHD. Nekem nem volt problémám vele. Sajnos nálunk nincs a közelben kábel, lakáson végigvezetni meg nehéz esztétikusan...

Miracast esetén közvetlen a kapcsolat.

2022. márc. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!