Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Yamaha as 201 mellé milyen...

Yamaha as 201 mellé milyen hangfalat vegyek?

Figyelt kérdés
Nagy csodát nem várok, nyilván, nem is a stúdió minőség a cél. De kíváncsi vagyok, hogy ehhez az erősítőhöz milyen hangfalszett passzolna, úgy 100 ezer forintért.
2022. márc. 21. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmiképp se műanyagot :) Én ilyen ügyekben mindig a vintage cuccokra szavazok, mert jobb ár-érték arányú megoldást kapok. (Vannak új és nagyon jó holmik, de elég húzós áron.) Viszont egy megóvott japán vagy német hangfalpár a 80-as évekből ugyanazt tudja, csak sokkal olcsóbban.

A FB tele van old hifi csoportokkal, ahol mindig felbukkan valami jó holmi, tisztességes, ellenőrizhető eladótól, én azt ajánlanám. Időbe telik, de megéri.

2022. márc. 21. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Yamaha RXV-495-ösöm van, zenehallgatásra két régi Videoton 3 utas hangfal van rákötve, házimozira meg egy Jamo szett.
2022. márc. 21. 11:47
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
Válassz neked megfelelő árban a Yamaha NS szériából, pl F_51, v F-350. Ha már az erősítőd Yamaha legyen a hangfal is az. Az F-350 szerintem a nem várt "csodát" is fogja hozni a maga szintjén.
2022. márc. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!