150 ezért hifi torony?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy használt hifi tornyot venni. Jazz, Italo disco stílus, amiket többnyire hallgatok. Van egy rakás eredeti CD-m, ezeket hallgatnám. Technics, vagy Sony hifi tornyok jobbak? 80-as évek végéből, 90-es évek elejéből.
2022. márc. 18. 20:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#20-nak:

Igen, a Videoton hangfalak elismertek voltak. A Videoton a megszokottól eltérően gyártott 15 Ohmosakat is, és azok voltak az igazán durvák. Mélyben verhetetlenek voltak.

Legszívesebben megfognám azt aki egy hifire ráír 100 wattot, szembeállítanám egy 100 wattos Videoton hangfallal (kb 1 méter magas), és teljes kakaóval megküldeném.

Félre állna a szája. XD

2022. márc. 19. 20:36
 22/28 anonim ***** válasza:
:)
2022. márc. 19. 21:31
 23/28 A kérdező kommentje:
Nekem ez a kedvencem. Ok, ez mondjuk házimozi rendszer, de csak mégis megmosolyogtató az az az 1000 Watt, s ahogy "sztereósítva" vannak a hangfalak. Ez a nesze semmi, fogjad meg jól esete. Gyenge próbálkozás volt házimozinak, de méginkább zenehallgatásra. :D
 24/28 A kérdező kommentje:
 25/28 anonim ***** válasza:

#24-nek:

Olvastam a kommenteket a linkedben, és a második, amelyik kritizálja, a klasszikus problémákat fogalmazza meg. Ugyanaz a baj vele, amit a te Panasonic Rx dt5-ödre is írtam. Ahogy viszed fel a hangerőt, úgy cseszi el a mélyet.

És ez az 1000 watt ....

Ez már tiszta szégyen. De az is aki beveszi! írja valamelyik hogy "brutális hangerő".

Ha beállítom 2 100 wattos hangfal közé 1-1 méter távolságban, majd teljes hangerőre kapcsolva beszakítom a dobhártyáját, azt már hívhatjuk brutálisnak. Idióták.

2022. márc. 20. 08:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Csakis vintázs holmit! Keszthelyen van a hifi bazár, nekem csak jó tapasztalatom van velük, postáznak is. A facebookos hifi csoportok is jó vadászterületek.
2022. márc. 21. 09:16
 27/28 anonim ***** válasza:

Videoton, meg Orion jók, de nincs meg a hifis részletező hangja. VAn egy pár vidim, nem dobom ki őket. Egy régi Kenwood erőlködő hajtja őket, az valami isten ahogy szó. Hangfalak, inkább elmlék, de szólnak. Dalik azért hamar helyre teszik a vidiket...

Vintage ben akadnak azért jóval jobbak.

2022. márc. 21. 09:26
 28/28 anonim ***** válasza:

#27-nek:

Meg lehet Videotonon és Orionon is a hifi hang, ha elektroncsövest veszel.

Van az a pénz, amiért eladják. XD

2022. márc. 22. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!