Veterán vas kérdése:
Mitől lehet, hogy egy Thomson ms2200 (lánykori nevén HI-FI torony) mindkét oldali hangszórója hallkan búg kikapcsolt állapotban, bekapcsoláskor pedig valamennyi rádióadó zavarosan szól?
Figyelt kérdés
Antenna kábeleket megnéztem, adókat ujra programoztam..... és ezzel megállt a tudományom. :(#Thomson HI-FI
2020. júl. 9. 19:23
1/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy valahol váltóáramú komponens kerül az egyenáramú rendszerbe.
Nézd át a tápegységet!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Átnézhetem, de mit keressek?
2020. júl. 9. 23:22
4/4 Isti1976 válasza:
A 220-as vezetékből a föld belül a házra van kötve. Lehet a földelésed csatlakozója eloxidálódott.
Másik, a tápegység kondijait kiforrasztanám és megmérném, hogy nem zárlatosak e. Az elektrolit kodenzátorokból az elektrolit kiszárad. Rá van írva egy hőfok mindre hogy pl 85. Az azt jelenti, hogy 85fokon átlagosan 3000-4000 órát bír ki (vannak 10.000 órás típusok is, de az ritka), mielőtt kiszárad. Szóval ha 1 év alatt kap ennyit 1 év alatt is tönkremehet, vagy 15 év alatt is, ha sosem melegszik, de az erősítő szokott. Ha régi, akkor mindet egyben érdemes cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!