Lesz baja a mechaniks billzetemnek ha leöntöm?
Figyelt kérdés
Van egy mechanikus billentyűzetem.
Szegény nagymamám rendet szeretett volna rakni az asztalomon, de sikerült le öntenie a billentyűzetem vízzel.
Nem voltam itthon, nem tudom kb mennyit állhatott benne a víz, amint, a gép sajna be volt kapcsolva.
Amint megláttam, kihúztam.
Kérdés az az, hogyha hagyom 1-2 napot, esetleg egy éjszakát, fogom tudni újra használni?
Jelenleg úgy érzékeli, mintha folyamat nyomnám a jobb oldali shiftet :C
2022. márc. 18. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ha kiszárad nem lesz semmi baja. Ha szerencséd van. Ha nincs, akkor lett benne valahol zárlat, és esetleg ezért érzékeli lenyomottnak a billentyűt.
2/4 anonim válasza:
Egy hét is lehet, mire kiszárad. Esetleg hajszárítózd.
3/4 anonim válasza:
Én szétszerelném és megnézném van-e folyadék a shift kapcsolójánál. Mivel a mechanikusoknál nincsenek összefogva logikailag a billentyűk, ezért biztos, hogy a shiftnél zárja valami rövidre az áramkört, amit így billentyűnyomásnak érzékel a pc. Legrosszabb esetben cserélni kell a switchet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, remélem nem lett baja :D
2022. márc. 19. 09:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!