Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót ajánlotok...

Milyen fejhallgatót ajánlotok az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

-Vezeték nélküli legyen (bluetooth-os)

-Kényelmesen elférjen benne az emberi fül (ne olyan legyen, hogy a fülön van rajta). Ez talán az egyik legfontosabb szempont.

-Jó zajszűrős legyen, tulajdonképpen hallásvédőnek is megfeleljen. (Igen, gyárban kell használni, de nem túl hangos a gyár, azért hallásvédő nélkül nem tanácsos huzamosabb időt a csarnokban tölteni)

-Bírjon ki legalább 8 órát az akkumulátor

-Jó hangzása legyen (a frekvenciatartomány is terjedjen ki az emberi fül hallástartományába) és úgy a hangzás is jó legyen általában.

-Ne legyen túl sok a késleltetés (bluetoot-on gyakori, hogy késve érkezik a hang)

-És legyen rajta mikrofon, hogy telefonálni is lehessen vele.

Mindezt azért, mert a vezetékes fül és fejhallgatókat màr nem engedi a cég, a zene hallgatást még igen, de már csak vezeték nélkülivel, mert a vezetékeket balaesetveszélyesnek tartják.

A vezeték nélküli fülhallgatók meg nem jók, mert nem szűrik a zajokat rendesen.

2022. márc. 16. 08:08
 1/3 Morzsi007 ***** válasza:

A feltételeid egy normális BT fejesben megtalálhatóak, csak egy összeget írhatnál, mert nagy a szórás.

Az mondjuk érdekes, hogy vezetékes fülest nem engednek, de zajszűrőset igen, mert az nem balesetveszélyes. :)

2022. márc. 16. 10:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem a füles a lényeg hanem az hogy ne legyen vezeték. Nem olyan hangos a csarnok, sima fülest is engednek (vezeték nélkülit) de van akit a kissebb zaj is zavar (mint engem) ezért nem elég nekem a fülhallgató, re des fejhallgató kell.

Mondjuk ha 20-ból meg tudnám úszni, az jó lenne. De ha 30 alatt nincs az sem gond.

2022. márc. 16. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam ami ránézésre jó ês ránézésre belefér a fülem. Csak hogy nem írja, hogy konpatibilis lenne telefonnal. Nekem olyan kell, ami androiddal kompatibilis.

2022. márc. 16. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!