Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Újra regisztrálok pár év...

Újra regisztrálok pár év elteltével másik fiókot létrehozva ugyanazzal a bankkártyával, lehet-e baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2019-ben regisztráltam az hbogo-ra, de az előfizetésemet le is mondtam pár hónap után, mivel már nem használtam a szolgáltatást.

Most regisztráltam az hbomax-ra egy másik e-mail címmel ugyanazzal a bankkártyával, amivel 2019-ben.

A kérdésem lehet hülyeség, de inkább megkérdezem:

Lehet-e baj belőle, hogy egy másik fiókot hoztam létre ugyanazzal a bankártyával, mint 3 éve?

(egyébként próbáltam belépni a régi fiókomba, de nem sikerült, jelszókérő levelet sem kaptam meg az e-mailemre)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. márc. 14. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Jólvan nagyokos, ne verd itt magad! Senkit nem érdekel, hogy csillagász, közgazdász és jogász is vagy egyben.

Kérdező nyugodjál meg, nem lesz semmi problémád abból, hogy egy bankkártyával többmindent is kifizetsz - hiszen arra találták ki, hogy a készpénz helyett a kártya legyen a fizetőeszköz és bármit megvásárolhass vele.

2022. márc. 14. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:

9# hol voltál 1999. augusztusában?

Siófokon gyönyörűen lehetett látni a napfogyatkozást!

2022. márc. 14. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!