13 óráig töltöm az akkumulátort, majd bekapcsolás után max.20 perccel lemerül. Mit tegyek?
Az interneten vettem egy mp4 lejátszót... nagyon jó kis gép szép a képernyője, erős a hangja ls egy komplett másfél órás filmet prímán le is jáccanna ha..... Na, és itt a bökkenő...
Ugyanis feltöltöm akármennyi ideig az akkumulátort, ez lehet 1 vagy akár 13 óra is,kb 20 perc után(ezt onnan tudom mert kb 5-3 számot hallgatok meg össz., ne akarjátok tudni mi van ha filmet nézek)lemerül.
Akkumulátoros és számítógépes töltésnél is egyaránt ugyanez történik...
Mi lehet a baj? az aksi? vagy rossz a csatlakozó, netalán az érintkezése?
A férfi akitől vettem vatera.hu-ról nem tud semmit sem tenni ugyanis ő is úgy vette a készüléket, és fel sem bontotta..
Ötlet?
Macerás ügy..
próbálj határozottabb lenni, ha újként volt hirdetve,így hogy a készülék nem használható, szólítsd fel, hogy fizesse vissza az árát.
Új áruként csak akkor hirdethette volna , ha ő adja hozzá a garanciajegyet, meg számlát. Ezt jó ha tudod
Ha használtként volt hirdetve nem sok mindent tehetsz, max. elviszed egy szervízbe, hogy legalább kiderüljön , mi a hibája
Azt tudom mondani, amit az előttem szólók.
Egyébként rossz lehet az aksija, ebbe nem lehet újat venni? (nem tudom mert nekem még nem volt mp4em.)
Mindkét eset lehetséges,-ezt tapasztalatból mondom:
-lehet a töltő nem tölt rendesen,pedig úgy tűnik mintha...
-és lehet az aksinak lejárt az ideje,ki kell cserélni-ezek sok esetben 2-3 év a max. élettartam-ezt tudomásul kell venni.
aza baj h interneten vettem újonnan... a pasas szóba sem áll velem miattam kitiltották vateráról is..
a szervízes meg nem vállalja be mert túl bonyolult neki fél h elcseszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!