Magyarul hbo Szlovákiában hogyan tudom nézni?
Figyelt kérdés
Csak a szlovak engedélyezett ha letöltöm az android tv-men a hbo aplikációt. De én magyarul szeretném nézni.#Hbo magyarul, Szlovákiában,
2022. márc. 11. 21:33
2/12 anonim válasza:
Okostévén, telefonon letöltöd
HBO max ot, most 1700ft havonta.
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy régióba vagyunk sorolva, az alkalmazás lehet, hogy szlovák nyelvű, de az adott sorozat-film nyelveként sem választható a magyar nyelv/felirat?
Ha nem, akkor magyarországi VPN-nel lehet megoldani.
4/12 A kérdező kommentje:
Ha letöltöm a hbo go - t, érzékeli a régiót hogy Szlovákia és Nem valaszthato a magyar nyelv! Szlovákul meg nem nézek tvt.
2022. márc. 12. 22:59
5/12 anonim válasza:
Magyarországon néhány napja szűnt meg az HBO GO szolgáltatás és lett helyette HBO MAX, ez is okozhat problémát.
Használj VPN-t és töltsd le a HBO MAX alkalmazást. Vagy néz magyar filmeket-sorozatokat más platformon.
(például onlinefilmek weblap)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem az a gond. A hbo go ezelőtt sem ment magyarul szerintem a max sem lesz másként, érdekes a netflixem megy, tudok nézni magyarul filmeket érd3kes ők megtudták oldani,a xboxról tudok bármit letölteni ami pedig nem szlovák,de a tótok nem engedik hogy magyarra állítsd a HBO-t Szlovákiában. Nem értem a magyar HBO-t miért nem engedik Szlovákiába, mert nincs magyar lakcímem.. És? Nem mindegy nekik honnan kapják a pénzt?
2022. márc. 13. 14:15
7/12 A kérdező kommentje:
Orbán lerohanhatná Szlovákiát, mint Putyin Ukrajnát.. Csak Orbánnak lenne alapja. A trianoni békeszerződés.. Lejárt a 100 év.. Ideje lenne visszave ni ami a magyaroké!!! Háborus vesztes... Németország nem az? Érdekes.. Hitler végett nem kellene szétdarabolni a németeket?
2022. márc. 13. 14:18
8/12 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a probléma, előfizettem a HBO Max-ra és mivel Szlovákiában élek nincs magyar szinkron 🥲 Maradok a Netflixnél..
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor a maxon is ugyanaz a probléma? Akkor nem probalkozol előfizetni ha nincs magyarul.. Sajnálom
2022. márc. 14. 07:28
10/12 doncolaa válasza:
Én is kibasztam a pénzt a nagy semmire. Üdv Szlovákiából....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!