Ki lehet jelenteni hogy a régi Telekomos set top box sokkal jobb volt és szerencsés akinek az van?

Figyelt kérdés

Számomra hihetetlen hogy ez ez új smart box borzalmas, így hogy felhőben tárolja a műsort ők döntik el mit lehet felvenni és mit lehet előre tekerni, pl. undorító RTL klub csoport adóinak reklámait kötelezően meg kell nézni..

Akinek régi winchesteres boxa van az meg tudta állítani az RTL klubbot és az idióta reklámokat tovább tudja pergetni ha nem kíváncsi rá..

2022. márc. 6. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk régi doboz van. Tényleg ilyen van, hogy a felvett műsorban a reklámot nem lehet áttekerni? Ez botrányosan vacak akkor.
2022. márc. 6. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
1. igen de rossz kategóriába már látom..
2022. márc. 6. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem régi, sem új telekomos boxom nincs... akkor én halmozottan szerencsétel vagyok?
2022. márc. 6. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte hihetetlen, hogy még nem jár azonnali kivégzés azért, ha nem nézek meg naponta kilenc órányi reklámot az Rtl klub-on!

Nekem nincs Telekomos set top box-om, akkor hogy nézhetném, -vagy legalább hallgathatnám- a reklámokat megállás nélkül?

Nincs valami agyba-ültethető szerkezet hozzá?

Nem számít, ha az agyamból ki kell szedni egy kicsit, hogy elférjen benne a készülék, hiszen a felét se használom...

2022. márc. 7. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Borzalmas ez az új

A régi sokkal jobb volt

És látszik hogy erőlteti az rtl meg hbo-t

Pl nem véletlen hogy netflixet nem tehetsz rá fel...

Na meg a másik marika néni és pista bácsi már a sima hdmi settopboxal is megszenvedett akkor mi lesz ezzel az android alapú tv-got használó smart topboxal náluk

Ja és még vezetékes net előfizetés is kell hozzá

2022. márc. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!