Miért kell fizetni ingyenes zenéért?
Figyelt kérdés
Szóval, most kaptam egy Amazon Echo Dot-ot (Alexa) és ugye akartam zenét hallgatni az amazon music alkalmazáson keresztül, de azt mondja, hogy most van egy próbaidőszakom 30 napig de utána 2.49 eurót kell fizetenm. De én csak ingyen zenét akartam hallgatni nem primeot meg nem Unlimitedet.2022. márc. 4. 20:18
2/9 qkker1 válasza:
Nincs olyan, hogy ingyen zene, minden szerzői jogdíjas.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez csak lehetőség, nem kötelező.
4/9 anonim válasza:
Privátra itt válaszolnék. Sajnálom, nem tudok segíteni, nincs ilyenem. Feltételeztem, hogy korlátozottan ugyan, de ingyen is használható, ezek szerint rosszul.
5/9 anonim válasza:
Kerdezd az unokatesódekat! Aki privit írt....
6/9 anonim válasza:
Akkor miert irtad azcelőbb h az unokatesódék ingyen hallgatják ...? Ha most azt írod h nem az unokatesód?? 😂😂😂🚴♀️
7/9 anonim válasza:
Privizgess a nőnemű felmenődnek!
Letiltottalak!
8/9 qkker1 válasza:
"Privizgess a nőnemű felmenődnek!"
Supportmajom?
Nekem is irogatott, szintén tiltottam a kis hülyét!
9/9 anonim válasza:
8. Az hát! Egy frusztrált lúzer. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!