Hogyan tudok USB egeret és billentyűzetet csatlakoztatni, PS4 Slimhez átalakítóval?
Sziasztok. Remélem valaki tud nekem segíteni. Olyan problémám van,hogy van egy PS4 Slimem, amihez egeret és billentyűzetet szeretnék csatlakoztatni. Vásároltam egy REDRAGON K585 RGB egykezes gaming billentyűzet + M721-Pro RGB gamer egér + GA200 konverter (Xbox,PS4,PS3,PC) De egyszerűen nem működik, vagyis a billentyűzet az megy a menüben is, de az egér nem. Kifejezetten egy játékhoz szeretném használni, ami az Overwatch, a menüben, a beállítások részénél ha mozgatom az egeret a csuszka fel-le megy.. de ezenkívül semmi másra nem hajlandó.
Valaki segítsen, mert lassan elfolyik az agyam.. köszi😊
Én úgy tudom, és kövezzetek meg, ha téves az info,
De ha a játék nem támogatja a cross playt, akkor a perifériákat sem fogja. Overwatchal életemben nem játszottam, nem tudom van e bill támogatás
Ennek semmi köze a cheat hez.
A cheat azt jelenti hogy a szoftver (Ezesetben játék) informatikai trükköket és patch eket alkalmazol amiket a játék készítői nem engedélyeztek a játékban. Mivel a billentyűzet és egér támogatását vagy épp nem támogatását a fejlesztő döntik el így amennyiben erre van lehetőség és a játék felismeri, kezeli ezt nem nevezhetjük cheat nek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!