11/18 anonim válasza:
Akkor viszont 1000-szer jobban jársz, mint ezekkel az aktív vackokkal.
12/18 anonim válasza:
Esküvőt vagy utcai fesztivált készülsz hangosítani?
Egyébként ha ennyi erősítőd van, miért akarsz aktív hangrendszert?
Van egyáltalán fogalmad arról, mit szeretnél?
13/18 anonim válasza:
Sima zenehallgatásra lenne használva, de olyan hangfalat keresek, ami elég jól szól ebben az árban, mint a Magnat.
A fenti 2.1-et youtube-on láttam ai-nél, de lehet hogy tényleg passzív jobb lenne.
Mert azt vettem észre, hogy aktívból a legtöbb müanyagdobozos, vagy max vékony falemez, ezek meg szólnak szépen, mint egy Bass Reflexes fadoboz.
15/18 anonim válasza:
#13-14 vagyok
Hasonloó kerdesemre( https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak.. nem kaptam választ ezért írok ide xd
16/18 anonim válasza:
Na ilyen az, amikor a kérdező véletlenül rossz accounttal kommentel. Vicces.
17/18 A kérdező kommentje:
Nos 30k-s árhatárt fent tartom itt is
Lehet inkább használtan keresek valami jobbat
2022. febr. 20. 12:00
18/18 anonim válasza:
Nem értelek, ha vannak erősítőid minek nézel ilyet ? Legalább egy Minitor Audio párra gyüjthetnél 6,5" - 8" mélyközéppel el lehet indulni már a hangtech témában. Vaterán is lehet hasonlókat nézegetni, bizonyára találsz megfelelőt a célra. Mb quart , Tannoy , Canton, Infinity valamely értelmesebb darabból. Olcsóságokkal több baj lesz egy idő után, említett 2.1-el még több. 30ezres kategóriában is lehetnek jó dolgok azért... [link] Ha már egyszer a hangminőség is legyen valamelyest szempont, kb ilyesmiket néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!