Dávid9643 kérdése:
Az miért van, hogy az erősítőmön az “A” oldalon egy hangfal pár szól, de ha be nyomom a “B” oldalt is és úgy, hogy a “B” oldalra nincs is kötve hangfal elnémul teljesen?
Figyelt kérdés
(Szerettem volna 1 pár hangfal mellé még 1 párt kötni), hogy 4 hangfal szóljon egyszerre…2022. febr. 16. 14:10
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg 4 hangfallal, mert így bármi lehetséges. Lehet, hogy lekapcsolja az A oldalt, lehet, hogy az üresjárati védelem lekapcsolja terhelés nélkül az egész végfokot.
2/5 A kérdező kommentje:
Kipróbálom.
Köszi a segítséget, remélem csak ez a gond!
2022. febr. 17. 11:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak sorbaköti őket, ami így nyilván szakadás.
4/5 A kérdező kommentje:
3as válaszoló
Kifejtenéd bővebben?
Már utánna olvastam és rájöttem, hogy a baj az én fejemben volt.
Ha a két oldalt egyszerre akarom használni, minimum 8ohm-os hangfalakkal tudom, de én 6ohm-osokkal akartam.
2022. febr. 17. 20:17
5/5 anonim válasza:
Ha négy kimenetről beszélünk, és A párról meg B párról, arra vonatkozik a tippem a #3 válaszomban. Ha négy hangfalat kötnél rá, vagy legalább az egyik oldalra a meglevő kettőt, akkor szólna, mivel soros kapcsolásba köti őket. Ha az egyik nincs bekötve, akkor nincs áramkör. Ha nem érted, akkor egy nyolcadikos fizika könyv elején lesz a szükséges ismeretanyag. Kábé annyi ész kell hozzá, mint egy retro csőszerelős kirakójátékban megtalálni a megoldásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!