Gamer laptop 200.000 Ft-ból?
Nekem meg más a tapasztaltom, én tavaly év végén vettem meg ezt a gépet:
akkor még 225k-be került, és bőven élvezhetően fut rajta közepes/high grafon a GTA V, Apexlegends, Leauge of legends, Genshin Impact, csak amikkel mostanában játszok. Direkt olyan processzorokat kerestem, amikről töltöttek fel youtubre videókat hogy futtatja a játékokat, és ez alapján kerestem meg a legolcsóbb gépet a környéken.
A linkelt laptopban AMD Ryzen 5 5500U processzor van, aminek Vega 7-nek hívják az integrált grafikus vezérlőjét, ebben a videóban megmutatják mire képes: https://www.youtube.com/watch?v=hCbybCYLJog
Nem papír szerint kell, hogy vigye a játékokat, hanem a tesztvideók és a vélemények alapján. Ezzel a minimális szakértelemmel már egész jó laptopokat lehet találni, de azért nem 200k környékén, hanem egy picivel fölötte.
GTA V-höz 200 ezres laptop... Minimum grafikán fog menni, vagy csak nagyon kicsit jobbal. Operációs rendszer nélkülit tudsz venni csak így is.
És akkor ez még csak a laptop, számold hozzá a hűtőpadot (kb. 7 ezer), egeret és egérpadot (tartósabb olcsók összesen kb. 4 ezer). Ja igen és ennél a laptopnál számolj vele hogy a Windows kb 100GB, és a GTA is akörül van, nem marad sok tárhelyed.
A helyedben én még gyűjtenék egy 100-150 ezret, mert nagyon sokat számít. Ellenben ha el tudod engedni a gamelést, ez egy nagyon jó laptop átlagfelhasználásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!