Eladtam a jármüvemet a WoT-ba és nem tudom visszaállítani!?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég eladtam az egyik tankomat, ami egy prémium jármű volt. És most visszaállítottam volna. de látam, hogy nincs ott. Ez mitől van?
Mert ugye ott van, h 'jármű visszaállítása' és nics ott a jármű.
2022. febr. 9. 17:20
1/5 anonim válasza:
Nem mindegyiket lehet visszaallitani. Én is eladtam az egyik prémium tankot és lehet vissza csinálni, de pl van a bisonte azt meg visszalehet.
2/5 anonim válasza:
Kinek adtad el, vagy hogy? Valódi pénzért? Banki átutalással? Vagy hogy kell ezt érteni?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak kreditért, maga a játékban.
2022. febr. 9. 19:24
5/5 anonim válasza:
Az event tankokat és a reward tankokat bármikor vissza tudod állítani, event tankok alatt azokat a tankokat kell érteni amiket nem lehet megvenni a boltban. Ha olyan járművet adtál el ami megtalálható a boltban azt nem lehet csak egy bizonyos ideig talán három napig visszaállítani. Ha most. A becserélés alatt adtad el a tankodat hogy egy másikat olcsóbban tudj megvenni azokat szintén nem lehet visszavenni semmilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!