Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tabletet szeretnék, kettő...

Tabletet szeretnék, kettő között vacilalok. xiaomi pad 5 , iPad 9. kérdés?

Figyelt kérdés

Felhasználási terület.

Napi 2-3 órás tartalom fogyasztás

Rajzolgatas

pár egyszerűbb játék időtöltésnek

Fontos hogy ne menjen szétt a napi 2-3 órás használattól.

Használ valamelyőtök mi padot vagy ipad9 et? Mik a tapasztalatok? Mire használjátok?

Vagy esetleg valami alternatíva?

2022. febr. 1. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
iPad alternatívák még: Huawei MatePad (nem T-változatok), Samsung Galaxy Tab Sx Lite, Lenovo Tab P11. Változó, hogy van-e toll a csomagban.
2022. febr. 2. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Erőben jó a szajomi pad 5, de támogatásban nem tudom mit adnak mellé.

Ha nem ragaszkodsz az androidhoz és megelégszel 64Gb tárhellyel akkor iPad 9. Elég ütős. Ár érték ben.

Páromnak kerestünk. Elsőnek 100k környékén de olyan vérszegény darabok vannak hogy na.

Feljebb toltam a limitet és bele ugrott az iPad9. Megnéztem összevetettem, és inkább iPad lett. Párom naponta munkájához használja. Jobb mint telefonon és gyorsabb mint notebook on.

Minőségre fizikailag brutál jó az árkategóriájában. Sebességben sem problémás az A13. Támogatásban meg 5 öv biztosan kijön.

Elégedettek vagyunk. Ha hétvégén nem használod majdnem semmit nem merül.

Rajzolgatáshoz kell a toll és az külön kell megvenni.

2022. febr. 2. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg iPad 9 lesz. Kicsit sokat kérnek a tollért , de látom vannak hozzá utángyártott cuccok is
2022. febr. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!