Drónt lehet venni papírok/engedély nélkül? több lenn
Tehát ha mondjuk alzáról rendelnék egy nagyobb drónt, mondjuk egy DJI Mavic 3-at, akkor az áruház kéri majd az engedély fénymásolatát/scanjét, és csak úgy adják el majd online? Vagy lehet simán venni?
Amugy csak otthon fogom használni, nem fogok más házak fölé repülni vele, csak a birtokunkon, még az is lehet, hogy csak a házban fogom használni...
Ha ilyen esetben vki feljelentene, vagy csak úgy megtalálnák nálam otthon a drónt papírok nélkül, abból lehet bajom? pénzbírság stb???
De te most lakasban akarsz egy dront reptetni? Inkabb nem fizetsz ki par ezer forintot, mikozben relativ joval tobbet koltenel dronra? Vagy ezt most csak en nem ertem? :D
De a valaszom: ugy veszel dront ahogy akarsz. Nem ker senki semmit. Repulni is elmehetsz vele, hisz ha nem telepulesen teszed, a kutya nem fog zargatni. Legteret megnezed, hogy nem tiltott-e aztan ha nem, azt csinalsz amit akarsz.
Ülj fel a biciklire és menj ki a mezőre a falu szélén! Ott nem fogsz senkit sem zavarni. Ha leesik a drón akkor meg nem fogsz senkit veszélyeztetni.
Ott kint a falu szélén gyakorolj! Még véletlenül sem a házban, vagy az udvarban.
a szomszédok miatt én aggódnék... az én szomszédaim - szintén falu - nagyon hülyék, állandóan figyelnek.
bentülős tipus vagyok, ezért is kérdeztem hogy bent lehet-e :D
Amugy ha udvaromban drónoznék és jelentene a szomszéd, lehet belőle bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!