Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Drónt lehet venni papírok/enge...

Drónt lehet venni papírok/engedély nélkül? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát ha mondjuk alzáról rendelnék egy nagyobb drónt, mondjuk egy DJI Mavic 3-at, akkor az áruház kéri majd az engedély fénymásolatát/scanjét, és csak úgy adják el majd online? Vagy lehet simán venni?

Amugy csak otthon fogom használni, nem fogok más házak fölé repülni vele, csak a birtokunkon, még az is lehet, hogy csak a házban fogom használni...

Ha ilyen esetben vki feljelentene, vagy csak úgy megtalálnák nálam otthon a drónt papírok nélkül, abból lehet bajom? pénzbírság stb???

2022. febr. 1. 16:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
80%

De te most lakasban akarsz egy dront reptetni? Inkabb nem fizetsz ki par ezer forintot, mikozben relativ joval tobbet koltenel dronra? Vagy ezt most csak en nem ertem? :D

De a valaszom: ugy veszel dront ahogy akarsz. Nem ker senki semmit. Repulni is elmehetsz vele, hisz ha nem telepulesen teszed, a kutya nem fog zargatni. Legteret megnezed, hogy nem tiltott-e aztan ha nem, azt csinalsz amit akarsz.

2022. febr. 3. 23:31
 12/16 A kérdező kommentje:
hát faluban lakom, szemben, mindkét oldalról is vannak szomszédok, tehát így is nyugodtan drónozhatok?
2022. febr. 4. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ülj fel a biciklire és menj ki a mezőre a falu szélén! Ott nem fogsz senkit sem zavarni. Ha leesik a drón akkor meg nem fogsz senkit veszélyeztetni.

Ott kint a falu szélén gyakorolj! Még véletlenül sem a házban, vagy az udvarban.

a szomszédok miatt én aggódnék... az én szomszédaim - szintén falu - nagyon hülyék, állandóan figyelnek.

2022. febr. 4. 16:40
 14/16 A kérdező kommentje:

bentülős tipus vagyok, ezért is kérdeztem hogy bent lehet-e :D

Amugy ha udvaromban drónoznék és jelentene a szomszéd, lehet belőle bajom?

2022. febr. 4. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, de már írtuk. Míg nem figyelsz meg valakit.
2022. febr. 5. 10:54
 16/16 anonim válasza:
100%
Szomszéd jelenthet, igen. Én nem tenném. Házban pedig nem igazán tud repülni egy drón, legalábbis sok mindent nem tudsz vele kezdeni mert egyszerűen nem engedik a különféle szenzorok.
2022. márc. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!