A kérdező szavazást indított:
50-100k
150-200k
200-300k
300-500k
500-1 millió
1 Milla+
42 szavazat
1/15 anonim válasza:
Olyan miért nincs, hogy semennyibe?
2/15 A kérdező kommentje:
Mert annak nincs értelme, mo? 🤷🤣
2022. jan. 21. 21:07
3/15 anonim válasza:
Már miért ne lenne? Van akinek nincs, annak nem kerül semennyibe. Van akinek csak azért van, mert lomtalanításkor kitett egy jófej német család egyet egy cetlivel “működő”.
Az sem került semmibe. :)
Mit jelent az hogy “mo”?
4/15 anonim válasza:
Kettő tévénk van, egy a nappaliba, egy pedig a hálószobába. A hálószobai 130 ezer körül volt, a nappalis pedig 400 ezres.
A szavazásba a 130-asat jelöltem
5/15 anonim válasza:
Kb. 10 ezret, vagy annyit se. 8 év körüli plazma tévé.
6/15 anonim válasza:
10000Ft Egy használt 2-3 éves LG led. Meghalt a gazdája, az örökös meg mondta vegyem már meg 10ezerért. Megvettem.
7/15 anonim válasza:
Nekem csak át kellet menni a szomszédba, mert Pityukának pont olyan tévéje volt, amíg be nem törtek hozzá, és lopták el.
8/15 anonim válasza:
180k
Egy panasonic tv, sokáig gyüjtöttem rá, hogy legyen egy normális tv-m
9/15 Salx Narval válasza:
Az enyém olcsóbb volt a megjelölt alsó kategóriádnál 1 éve. 34000Ft TESLA 32" HD Ready.
10/15 Ypszilon1980 válasza:
Azt nem tudom most mennyibe kerül, de 60ért vettem, LG. Amúgy mi értelme van másoktól megkérdezni mennyibe került a tv-je? Milyen konzekvenciát vonsz le belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!