Mennyibe kerül egy olyan gamer pc ami minden jatekot elvisz max beallitasokkal?
Kosz sokra megyek vele
Konkretan?mi a legalso ertek?
150 ? 200?
Mennyi? Ilyen valaszt varok
MINDEN játék? MAX beállításokkal?
4K, meg VR meg mindenestül? azért az erős igény. erős igényhez erős árcetli szokott társulni
szerintem olyan félmillió alsóhangon, de inkább millió, de biztos vannak nálam tájékozottabbak.
És akkor még nem vettél gémer monitort mérettigénytől függően az is kb 80-100tól fölfele a csillagos égig
150-200?
decens gépet össze lehet tenni ami talán 4-5 éves játékokat elvisz maxon az újabbakat meg nem pont maxon de még talán élvezhetően. igaz lehet nem lesz meg a 4k, meg 60fps, lehet 1080p is erős lesz néhol és "csak" 720p-re futja majd 45-50fps-en, dehát ezek ugye játékfüggők.
ránéztem poénbol ez egyik legynagyobb elektrowebshop boltjában egy alap prebuilt gép 318ezer és aszakértők megmondhatják, hogy ez nem visz el mindent maxon
Gamer számítógép - Intel Core i3 10100F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, RAM 16 GB DDR4 + Intel Optane 32 GB, SSD 1000 GB, Wi-Fi, DVI-D, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home
ami szerinted mefelel arra hogy MINDENT MAXON arra inkább valami olyan hogy:
Gamer számítógép - AMD Ryzen 9 5900X 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3090 24 GB, RAM 64 GB DDR4, SSD 2000 GB, Optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, Midi Tower-ház, Windows 10 Pro - 1 818 990 Ft
áfa nélkül 1 432 280 Ft.
Persze mindegyiket ki lehet hozni kb 25-30% (lehet több kevesebb nem tudom rég építettem) olcsóbban ha te építed meg
200-ba jelenleg CSAK kártyát nem kapsz(újonnan), ami FHD max grafon élvezhetően vinné a mai A+ játékokat, nem hogy komplett gépet.
Nézz utána a videokártya áraknak, és meglátod.
Én 1 hete adtam el 100-ba az alapból több, mint 3 éve megjelent RX 580-am, amit 1 éve vettem 40-be, csak viszonyításképp írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!