A plazma tv-t miért nem ajánlják konzolhoz és pc-hez?

Figyelt kérdés
Mert tudomásom szerint a plazmának nincsen válaszidelye, holott az lcd nek van. Ebből adódóan az LCD gyors mozgású képnél csíkot húz.
2010. szept. 9. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

plazmánál tudtommal ha egy kép sokáig van a képernyőn egy helyben vagy egy szín, akkor beleég. pl tv adásoknál a logo jobb vagy bal oldalt fenn. egyszer olvastam erről vmit, de lehet azóta ez már nem gond.

nah most képzeld el ahogy a játékban az FPS-ben a széleken beleég a HUD és ott marad:)

2010. szept. 9. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

" Abban azt írják, hogy két óránál tovább ne jelenítsen meg állóképet, mert…"

2010. szept. 9. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért is olcsóbb a Plazma tv mint az LCD TV!

Mert plazmánál ha egy kép sokáig van a képernyőn egy helyben vagy egy szín, akkor beleég!

2010. szept. 9. 11:25
 4/4 anonim válasza:
hülyeség hogy beleég az ujak már kiküszöbölték ezt a hibát . sógoromnak full hd plazma tv je van samsung és semmi baja pedig éjjel nappal nézi és a laptop rá van kötve. de megkérdezel egy eladót pl media markt és felvilágosít. nekem meg a hugom a flextronics ban ilyeneket tesztel ugyhogy tudom.
2010. szept. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!