Tvt rèszlet fizetèssel?

Figyelt kérdés

Felvettem részletfizetéssel egy tvt márciusba kell fizetnem utoljára èrte de sajnos el kellet adnom a tvt szeretnèk felvenni mèg egyett feltudok most is venni ugyan ott vagy meg kell várjam hogy leteljen a részletfizetés márciusba?

Ezt nem adnám el de vészhelyzet volt de már rendeződott minden havi 8 ezer volt nekem megèrt annyit előre is köszi :)

2022. jan. 16. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Én a részletteherrel együtt adtam volna el, vagy elkértem volna a teljes árat, és akkor most lenne miből fizetnem a törlesztőt.
2022. jan. 16. 21:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs baj a törlesztès fizetèssel nem azèrt adtam el másba kellet egx nagyobb összeg gyorsan
2022. jan. 16. 21:12
 3/10 A kérdező kommentje:
feltudok most is venni ugyan ott vagy meg kell várjam hogy leteljen a részletfizetés márciusba?
2022. jan. 16. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
19%

Használati cikket nem éri meg részletre. Pont azért, ami most történt veled. Inkább várj pár hónapot, amíg összegyűlik rá a pénz, annyit kibírsz tévé nélkül.

(Más lenne, ha befektetés lenne, mondjuk egy autó, amivel dolgozni jársz. De tévét tényleg ne vegyél részletre.)

2022. jan. 16. 21:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekrm megèri en pénztárcám

Ez a kèrdès nem hogy megèrie vagy nem

feltudok most is venni ugyan ott vagy meg kell várjam hogy leteljen a részletfizetés márciusba?

2022. jan. 16. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezt ott tudod megkérdezni, ahol az előzőt vetted.
2022. jan. 16. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
ha eddig 8ezret fizettél és van fizetésed ami elbir még egy hitelt akkor valószínűleg megkapod az újabb hitelt.
2022. jan. 16. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

A hitelt adótól kell ezt megérdeklődnöd, ha belefér a hitelkeretedbe akkor tudsz venni, ha nem akkor nem.

Lényegtelen hogy mennyit fizetsz havonta, a lényeg a jelenleg terhelt összeg.

2022. jan. 17. 00:01
 9/10 gabesz147 ***** válasza:

Esetleg ki kell fizetni előbb az előzőt, egybe.

A március sincs már messze, ha úgy nem lehet.

De kérdezd ott, ahol az előzőt vetted, itt csak tippelgetünk neked:-).

2022. jan. 17. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy ki tudsz hozni, többet is, amennyiben megfelelő a jövedelmed.

Hivatalos jövedelem igazolást kérsz a cégedtől, aztán majd elbírálják hogy az adott összeg lehetővé teszi-e.

2022. jan. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!