Miért nem találok eladó PS4-et? Nincsen készleten a webshopokban.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fehér ps4-et. Nézegettem a konzolvilágot, emagot, stb ilyen boltokat, de sehol semmi nincsen készleten..
Itt,a playit store oldalán például egyik ps sem elérhető :
Ez mi a fenéért van, honnan tudnék ps4-et vásárolni?
Köszönöm a segítséget!
Szóval már nem gyártják?
Alza.hu-n találtam feketét 137.000 forintért, de csak februártól lesz elérhető.
Ez az oldal az egyetlen, de ki tudja, hogy meg szabad-e innen venni...nem ismerem őket. Lutri.
Gyártják még az utolsó darabokat, és még mindig a legjobb konzolok egyike, szóval csak azért, mert generációváltás történt, még nem tartom érte soknak a 137 ezret, azért viszont igen, hogy ennyi pénzért már csak 500 gigásat lehet kapni! Pedig fénykorában bőven volt 1 terrás is, sőt, a Pro változatból volt 2 terrás is! Viszont az Alzától én amúgy se vennék soha többé semmit, nagyon nem százas az a webshop, ahogy észrevettem!
Szóval ha mindenáron új konzolt akarsz, akkor ennyiért Xbox Series S, vagy spórolsz többet, és PS5, esetleg Xbox Series X - ezek a legjobbak!
Viszont a neten, például Jófogáson nem ritka a használt, de mégis jó állapotú PS4 65-70 ezer körül sem, és úgy, hogy ahhoz legtöbbször még játékokat is adnak!
Amúgy 1 órája láttam egy kérdést, hogy valaki pont el akar adni egy PS4-et, igaz csak FAT, de 2 kontrollert ad hozzá!
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Amú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!