Hány colos a TV, milyen méretű?
Figyelt kérdés
Egyik TV-m képernyője: 57 cm x 33 cm (átmérő: 65 cm)
Másik TV-m képernyője: 48 cm x 27 cm (átmérő: 54 cm)
Két hasonló TV-t szeretnék venni és azért szeretném tudni, hogy hogyan keressek rá.
2022. jan. 2. 16:22
1/7 anonim 

válasza:

Az col/inch az a TV átmérőjét mutatja pl a 65cms az 25.5 inch a másik meg 21.2.
1 col= 2.54cm
2/7 Szirty 

válasza:

"Az col/inch az a TV átmérőjét mutatja"
Átmérője a körnek van. A TV képernyőnek átlója van :)
3/7 anonim 

válasza:

#2 átló akkor na :D mivel a kérdező elírta nekem is sikerült, bár technikailag ha egy téglalapot befoglaló kört rajzolsz akkor a kör átmérője megegygezik a téglalap átlójával.
6/7 anonim 

válasza:

A képernyő oldalhosszúsága kb. mellékes, az alapján úgysem lehet rákeresni, csak az átlója számít! Col/hüvelyk/inch - ugyanaz ("), és ahogy előttem írták:
1" = 2.54 cm
54 cm = kb. 21-22"
65 cm = kb. 25-26"
Viszont ez manapság már elég kicsi, az én tv-m 32" (80 cm), és az is a kissebbek közül való manapság, az annál kissebb ritka és/vagy sz#r tudású/minőségű!
7/7 anonim 

válasza:

Viszont vannak kisebb monitorok tv-tunerrel és távirányítóval, amik gyakorlatilag tévék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!