Ez a tablet jónak számít? És...
... mit takar az, hogy android 9 Pie verziójú rendszeren működik? Miért vam ez kiemelve? Nem lehet frissíteni újabb szoftverre, vagy csak annyi hogy nekem kell majd ezt megtenni beüzemelésnél?
Ezt néztem ki:
Bocs ha buta kérdés, de csak felhasználó vagyok :)
Gyárilag PIE van rajta, de ez nem zárja ki, hogy ne legyen rá akár főverzió frissítés.
Ezeket a frissítéseket a beüzemelés után el is kezdheted letölteni rá.
(Ne lepődj meg, ha az első frissítés után azonnal talál újabbat)
Hát ha csak működik, arra nem adok ki pénzt, szóval akkor inkább ne vegyem meg? Amiket néztem 64 gb samsung, 2xdrágább, de nem tűnik úgy, hogy annyival jobb is lenne...
Nem tudom mi az a pie, és mit jelent az, hogy "akár" főverzió frissítés is lehet rá? Van vagy nincs frissítés?
Igazából amire kell : írni, skype, meet, internet. Ne fagyjon le és nem szeretnék fél év múlva újat venni mert használhatatlanná válik (pl. nem enged alkalmazást letölteni mert elavul a szoftver).
Így nézve?
Mobil eszközöknél tényleg nem könnyű kideríteni a teljesítményt. Ezt sok gyártó ki is használja, amikor olcsón árul valamit sok memóriával, de harmatgyenge ezeréves processzorral. Nem a Lenovora gondolok, mindenesetre ahogy írtam, jó, de nem egy erőmű, viszont nincs is túlárazva. Esetleg olvass teszteket, beszámolókat róla.
A Pie az Android 9 neve, egészen addig nevet is kaptak. Nem tudom, kap-e frissítést, de szerintem legfeljebb 1-szer, azaz Android 10-ig.
Utána is használható, semmi gond jelenleg az Android 10-zel.
A legfrissebb a 12, nemrég adták ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!