Vettem egy VANKYO LEISURE 430W mini projektort az Alza-tól. Milyen videókat tud ez lejátszani, mert mp4-re azt írja, hogy nem támogatott. Leírásban nem találom, hogy mi támogatott, de ha az mp4 nem, akkor mégis mi?
Figyelt kérdés
Ezen kívül nincs ennek magyar, vagy legalább rendes angol menüje? Mert nekem felváltva angol és szlovák vagy nem tudom milyen nyelvűek a menüpontok.2021. dec. 28. 11:05
1/1 anonim válasza:
A leírása tartalmazza a támogatott konténereket, de a kódolásról nem ír semmit. Saját tapasztalatból leszűrheted hogy milyen kódolást nem támogat, és azt kerüld, esetleg konvertáld át.
Ha írsz a supportnek, biztosan elküldik a támogatott kódolások listáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!