Kapufa1336 kérdése:
A samsung smart tv-m eddig lejátszott filmeket az indavideo.hu-n. Most azt írja, nem támogatott, nem tudja lejátszani. Frissítenem kellene valamit? Mondjuk lejátszót?
Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 21:20
1/8 anonim válasza:
Nalam ha az indavideon nem jatszott le valamit akkor az Adobe Flash Playert kellett frissiteni es utana mar munkodott (bar ezt pc-n csinaltam nem biztos h tv-nel is ez a baj)
2/8 anonim válasza:
Tévét kell frissíteni.
Ezért ne vegyél okostévét.
3/8 A kérdező kommentje:
Frissítettem de hiába. A böngészőn keresztűl meg tudom csinálni?
2016. nov. 3. 21:48
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem. Inkább a menűjén keresztül. De nálam automatikusan frissíti magát.
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megnézni, hogy héttérben fut e valami? Illetve hol tudom meg nézni, mik vannak feltelepítve, mert lehet szerencsétlen tele van?
2016. nov. 3. 21:59
6/8 anonim válasza:
Nekem is pont ez a problemam van a Tv-mmel, es nekem is Samsung Smart Tv-m van. Pedig regen meg megynitotta indan az adott filmet szoval... Ha esetleg te mar megoldast talaltal erre a problemara akkor legyszives oszd meg velem is!;)
7/8 anonim válasza:
Nalam is ez van. Egy ideje nem jatsza le
8/8 anonim válasza:
Nálam is kb. 3 hete nem indulnak az indavideos sorozatok pedig ebédnél jól jött. ma frissített a tv, de a helyzet sajnos ugyanaz. aki tudja a megoldást ne tartsa vissza az infót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!