A mai tèvèk mekkora külső adattárolót ismerhetnek fel?
Ne haragudjatok, vèlhetőleg gondolom baromságot kèrdeztem, kèrlek nèzzètek el hogy fogalmazni sem tudok, szóval az a helyzet hogy most lett elöszőr èletembem normális "modern" tèvèm.
Samsung TU7200 4K Smart Crystal UHD TV
Tehát nem èrtek hozzá egyáltalán, szeretnèk hozzá venni egy külső adattárolót 4k filmezèshez, vagy pendrive, de inkább vinyóra gondoltam, ès èrdekelne mekkora mèretű az amit mèg felísmerhet, minimum 1 Terrásat gondoltam, de persze tènyleg függ attól mekkorát tudna felismerni, a problèma hogy sehol nem látom feltűntetve, átnèztem az összes papírját, ès az interneten sem látom sehol az adatoknál, de nem èn volnèk a google kereső megtestesűlt földi helytartója, így az is lehet hogy nem jól kerestem rá, esetleg tipp?
Aztaa...
Ez jól hangzik, az a baj...hogy potyára nem szeretnèm megvenni, jó lenne biztosra menni, megnèztem mèg a hivatalos samsung oldalán sem láttam a pontos kèszülèkre keresve feltűntetve bármilyen infót erről, a napokban beleástam magam a tèmába ès egy csomó oldalon rákerestem de semmi infó, nem akarom megszívni ha egy mód van rá :D
Particionálj kettő egy pendrive-ot.
Ha látja mindkettőt, akkor szerintem vinyóval is ugyanez.
Veszel 2 TB-osat, ha nem látja, kettécsapod.
ketté
Amúgy, kérdezz körbe ismerőseidnél, hogy tudnának-e adni kölcsönbe. Senkinek nincs a környékeden nagy vinyó? Számtech-es ismerőstől?
Most költöztem ki Nèmetországba, 2 hónapja, ès itt nem nagyon ismerek senkit, nekem a legnagyobb itthon 4gigás pendrive :D
Megpróbálom majd körbekèrdezni esetleg a munkahelyen vagy egyèb, köszi szèpen a segítséget. :)
Wao, ilyen is van?!
Köszönöm, egyenlőre útban van egy 2 Terrás, amit sikerült kölcsön kèrnem, ha megjön ès működik akkor meg is veszem, köszöntem a tippeket, majd írom hogy ment, hátha valaki hasonló dílemmában lenne :D
#7 De ez okos tv, androiddal.
Az előző tv-m ami egy FULLHD Philips buta tv volt, az nem ismerte fel a dokkolóban a két lemezt, csak az egyiket. Ugyankkor simán kezelte a 4TB-os lemezt úgy is hogy nem volt szétparticionálva. Illetve azzal is meglehetett azt csinálni hogy usb elosztót dugtam bele és egyszerre kezelte a dokkolót, a másik külső merevlemezt aminek saját tápja volt és még 2 pendrive-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!