Milyen DJ szoftvert használjak DJ kontrollerhez, ha nem váltak be a legelterjedtebbek?
Az van hogy a virtualdj, és seratodj körül gondok vannak, az flstudió meg túl komplex erre a célra, arról is váltanék előfizetésem volt mindháromra.
Kompatibilis de instabil megbízhatatlanok!
Olyat keresek amit nem ismerek.
Traktor DJ?
Asszem' a Mixxx van még, ami aránylag használható, de messze lemarad ezek mögött. Milyen értelemben instabil? Lefagy? Akadozik? Nem reagál úgy, ahogy kellene?
ezt leszámítva teljesen jól fut a géped? nincs akadozás, meg ilyesmi?
hogy állítottad be a drivert, mekkora a buffer?
HP Pavilion x360 14-dy0053TU Laptop (11th Gen Core i5/ 16GB/ 512GB SSD/ Win10 Home)
De ugyan ez a gond az alábbi gépeken is:
2db xeon e5645/ 192gb ram/ 350gb ssd/ sli gpu/ win server 2022
A másik gépen is:
AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.90 GHz/, 16gb 3800mhz ram/ 512gb ssd/8gb gpu/ win 10 pro
Előszőr én is hardver problémákra gyanakodtam, van numark, pioneer, novaition, kontrollerem is. Mindeggyikkel csinálta van amikor csak a kontroller továbbítja a hangot van amikor az elsődleges hanszóróra is továbbít, van amikor fogja magát és kilép a serato, meg amikor nem mozog a képernyő megjelenítés de a kontroller dolgozik kommunikál tovább, ilyenkor újra kell indítani az egész gépet, lefagy és 3-5mp mire a következő zenét betölti a xeon gépet azért vettem mert 512mb hangkártyával bővítettem. Új szabványhoz nem volt piacion ilyen kártya. Azért is írattam ide a kérdést hogy új szoftvereket ismerjek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!