Milyen lesz ez a TV?

Figyelt kérdés

Wishen láttam egy TV-t, aminek ezek az adatai:

Név: Új 2021 4K Smart QLED TV

Kijelző: QLED UltraHD

Operációs Rendszer: Android Q

Tárhely: 4GB

Hangszórók: 2x Medium Pich Speaker, 1x High Pich Speaker, 1x Bass Reflex Subwoofer with Dolby Digital Plus, and Dolby Atmos Sound

TV mérete: 65"

Szín: Fekete

Ez a TV Specifikációja. Ha megvenném, milyen lenne?

2021. dec. 14. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A qled a samsung márkaneve, technológiája. Nem hinnám, hogy eredeti samsung tv-t kapsz a wishen.

Mindenkinek jobb ha ami a wishen van az ott is marad! :D

2021. dec. 14. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy link sokat segítene, arról mit láttál. A speckó nem sokat, főleg hogy ez nem speckó. Ez csak egy ismertető. Sok infó nincs benne.

Ez olyan mintha leírnád: Vennél egy autót, 4 kerékkel, 3 pedállal, 64 literes tankkal, beépített CD lejátszóval és Androidos navival. 1500 cm3-es motorral. Milyen lenne? :D :D

Én rengeteget (500+) vásároltam Alin és Ebayen kínaiaktól. TV-t nem, de leírom a buktatókat. Első kézből. De olvasgass ilyen fórumokon, ezek a tipikus buktatótk. De Te nálam is bátrabb vagy... én kínai no-name cuccokat nem mertem 20eFt-nál drágábban venni.

1. A no-name kínai termék fotón mindig csodás, a paraméterek szuperek. Ami nem is mindig felel meg a valóságnak. (Pl én jártam úgy hogy USB3 a speckón, de csak USB2-őt tudott)

2. Ha nem noname, simán lehet hamis. Még a belterjes márkáikat is hamisítják..

3. Az hogy ekkora termék idepostázása mennyibe kerül... el sem tudom képzelni. De biztosan megfelelő, ha már ez megtetszett.

4. Nagy méret, nagyobb sérülési esély.

5. Bár garanciát ígérnek, ezt felejts el. Neked visszaküldeni sokkal többe kerülne, mint a TV. Ha meg nem küldöd vissza, majd ajánlanak egy 10-20%-os refundot. Nem leszel vele előrébb ha a kijelző repedt meg... (Pár dolláros dolgoknál a visszaküldést nem követelik meg, elhiszik. De ez szerintem nem az a kategória.)

6. Ha vissza is küldöd, simán előfordulhat hogy se pénz, se termék, és még fizettél egy vödör pénzt a visszaküldésért.

7. A kínai csak az eladásra megy. Utána nem foglalkozik veled, főleg ha az értékelést leadtad. Ha szerncséd van, legálabb párszor még válaszol. Support, frissítés, ilyenek... felejtsd el.

Nilván ha EU-s raktárból küldik, akkor a sérülés esélye kissebb. És talán az EU-s raktárba visszaküldés is járhatóbb. De jelenleg ezt sem tudjuk.

Az a baj, hogy annyi a lutri benne, hogy nem akarnám elvenni a kedved... de mennyibe is kerül mindennel? Szállítással, ÁFÁ-val...

Mert magyar bolti, 65" 4K Samsung TV már 200e, garival, mindennel.

És tudom hogy a méret a lényeg. De 4K-s TV 40"-es méretben meg már 100e Ft alatt is van.

És persze a Te döntésed... de ki fogod tudni a 4K-t használni?

És akkor még vannak a felújított és haszált TV-k is...

Elnézést hogy a kérdésedre nem tudtam válaszolni, de ennyiből más sem fog tudni. Próbálj linket küldeni, és akkor jobban tudnánk segíteni.

De van egy érzésem, hogy inkább többen lebeszélnénk erről a vételről. Nem is a paraméterek, hanem hogy sok a lutri. És aki rosszul járhatsz, az csak Te lehetsz.

2021. dec. 14. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nézegess árukeresőn tcl meg hisense cuccokat inkább, az kínai, helyben van, és szoktuk szeretni.
2021. dec. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!