Ez mekkora teljesítményű?
Figyelt kérdés
( pioneer vsx-806 ) A szomszédom árulja teljesen jó állapotban van, karc mentes, mekkora teljesítménnyel bír ez a masina? Én sztereóban használnám. Annyira kérek minden kedves válaszolót hogy úgy írja le hogy egy magamfajta nem annyira jártas az elektronikában is felfogja köszönöm.
kép: [link]
kép: [link]
2021. dec. 14. 18:00
11/19 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ha van 4db hangfalam akkor szebben szól mint ha 4 db hangfalat kötnék a sony erősítőre? Mert most ügye 4db hangfal van a sony erősítőn de csak kettő csatornás.
2021. dec. 14. 18:50
12/19 anonim válasza:
Igen, ha az erősítőnek megfelelő (és egyenlő) impedanciájúak a hangfalak.
13/19 A kérdező kommentje:
összeségében a pioneer az erősebb vagy a sony? bocs a sok kérdésért.
2021. dec. 14. 19:21
14/19 anonim válasza:
Összességében, ha minden kimenet ki van használva megfelelő hangfalakkal akkor a Pioneer.
15/19 A kérdező kommentje:
ezek teljesen mást írnak itt az áll hogy " stereo: 110W + 110W"
2021. dec. 14. 20:55
16/19 anonim válasza:
Sztem vedd figyelembe, hogy ezek csak számok, és a szubjektív hangerőérzetet más dolgok is befolyásolják. Pl. a hangszórók minősége, és felülete, a lejátszott zene masteringje stb. Lakásban szerintem nem érdemes wattháborúsdit játszani, úgysem hallgatod koppra tekerve az erősítőt. Pár kivételtől eltekintve az összes gyári hifi elég hangos a napi szobai használathoz.
17/19 A kérdező kommentje:
sony lbt A590 vagy ez a pioneer az erősebb? egyértelmű választ akarok már teljesen ki vagyok, lecseréltem egy gyengébbre a sony-t?
2021. dec. 16. 20:07
18/19 anonim válasza:
Le lett írva. Sőt, az eredeti kérdéstől eljutottunk addig, hogy egy másikhoz képest mennyire erős, melyiket hány hangfallal használod, már mindenre válaszolva lett, értékelés közben meg meg nulla. A továbbiakban: kipróbálod, meghallgatod, eldöntöd.
19/19 A kérdező kommentje:
Elnézést ha ez kimaradt mármint az értékelés, hidd el teljesen elfoglal az hogy próbálgassam melyik a jobb, de akár hogy hallgatom a pioneer sokkal erősebben és tisztábban szól. Az értékeléseket persze pótoltam. köszönöm a segítséget. :) és még egyszer ne bocsánat érte.
2021. dec. 17. 14:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!