Dinamikus hangzású fülhallgató, mély basszussal, megfizethető áron?
Tegnap az utolsó előtti fülhallgatóm is felmondta a szolgálatot (ahogy az lenni szokott: már csak az egyik oldalon szól). Hosszú évekkel ezelőtt bespeizoltam jó pár Sony Twin Turbo fülhallgatót, de mára már csak egyetlen maradt, ami működőképes. Ezt a típust már évek óta nem forgalmazzák, amiket pedig kapni lehet, azok hangminősége gyalázatos (és akkor még finoman fogalmaztam). 4 különféle típussal is próbálkoztam, mind ott dekkolnak a fiókban. A zenehallgatás ezekkel a vackokkal kínszenvedés. A kérdésem az, hogy meg lehet esetleg valahol javítani ezeket a régi, féloldalasan szóló fülhallgatókat? Illetve ha nem, akkor milyet tudnék venni, amelyik nagyjából azt a hangzást biztosítja, mint a Twin Turbo? Esetleg valahol be lehet még szerezni?
(A képen látható fülhallgató anno 2500 Ft-ba került, tehát aránylag olcsó volt.)
Használtak voltak de kiváló állapotban mivel alig használták őket. Postával együtt 50 ezerért vettem kiváló füleseket 175 ezer forint értékben. Ezekre nekem se lenne pénzem. Ezért is veszek használtban. Igaz h anno 11 ezer volt ebay-en két 40 ezres Sennheiser C890i amik gyönyörűen szólnak de ezekhez nem mérhetőek...
Komolyan mondom hogy érdemes kipróbálni hasznátban. Használati nyom ezeken nincs szinte semmi sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!