Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dinamikus hangzású fülhallgató...

Dinamikus hangzású fülhallgató, mély basszussal, megfizethető áron?

Figyelt kérdés

Tegnap az utolsó előtti fülhallgatóm is felmondta a szolgálatot (ahogy az lenni szokott: már csak az egyik oldalon szól). Hosszú évekkel ezelőtt bespeizoltam jó pár Sony Twin Turbo fülhallgatót, de mára már csak egyetlen maradt, ami működőképes. Ezt a típust már évek óta nem forgalmazzák, amiket pedig kapni lehet, azok hangminősége gyalázatos (és akkor még finoman fogalmaztam). 4 különféle típussal is próbálkoztam, mind ott dekkolnak a fiókban. A zenehallgatás ezekkel a vackokkal kínszenvedés. A kérdésem az, hogy meg lehet esetleg valahol javítani ezeket a régi, féloldalasan szóló fülhallgatókat? Illetve ha nem, akkor milyet tudnék venni, amelyik nagyjából azt a hangzást biztosítja, mint a Twin Turbo? Esetleg valahol be lehet még szerezni?

[link]

(A képen látható fülhallgató anno 2500 Ft-ba került, tehát aránylag olcsó volt.)

2021. dec. 13. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Hardverapro.hu n vettem egy Bose quiet comfort 20 ast és egy Master & Dynamic MW07 -est. Mindkettő 25 ezer volt használtan. Kiváló minőségűek és aktív zajszűrősök. A Bose boltban 75 ezer az MW07 meg 100-110 ezer....
2021. dec. 13. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Uh, ezek csillagászati összegek... Maximum egy tízest tudnék szánni rá. Használtat pedig elvből nem veszek. Azért kösz, felírtam. (Hátha addig nyerek a lottón.) :)
2021. dec. 13. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Használtak voltak de kiváló állapotban mivel alig használták őket. Postával együtt 50 ezerért vettem kiváló füleseket 175 ezer forint értékben. Ezekre nekem se lenne pénzem. Ezért is veszek használtban. Igaz h anno 11 ezer volt ebay-en két 40 ezres Sennheiser C890i amik gyönyörűen szólnak de ezekhez nem mérhetőek...

Komolyan mondom hogy érdemes kipróbálni hasznátban. Használati nyom ezeken nincs szinte semmi sem...

2021. dec. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!