Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani megfizethető...

Tudtok ajánlani megfizethető áron megbízható bluetooth fülhalgatót?

Figyelt kérdés

Azért döntöttem a bluetooth-os fülhalgató mellett, mert a vezetékesek nálam nem bírják sokáig.

Ha esetleg tudtok olyan vezetékes füleseket, amik jól bírják és megfizethetőek, akkor azokat is szívesen várom.

2019. júl. 25. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra a megfizethető? Mennyi lenne az a maximális összeg amit költenél rá?
2019. júl. 25. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez a fülhalgatótol függ, hogy hogy néz ki, miket tud, mennyi ideig bírja az akku. De ha mondanom kellene egy értéket mondanom, akkor 5000-15000Ft. A felső határt nem igazán szeretném érinteni, valahol inkább a köztes értéknél maradnék.
2019. júl. 25. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebben a kategóriában a két füles részt kábel köti össze, az nem baj?

Nekem Sony van, most nem tudom mennyi, de 10ért vettem, mondjuk kicsit bumszli a füldugója, de nagyon jó, több mint 1 éve már nyúzom és jó a hangzása is,semmi baja, akksi is jól bírja, naponta használom.

2019. júl. 26. 07:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, az nem gond ha egy kábel köti a kettőt össze. Mi a pontos neve a fülének?
2019. júl. 26. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
MDR-XB50BS, anno 10ért vettem.
2019. júl. 26. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy ez jelenleg 20000 körül van,de szerintem az MDR sorozatból jó akármelyik.
2019. júl. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!