Mennyit lenne reális elkérni egy használt zöld iPad Air(2020) 64Gb-ért(nem cellular)?
Maga az iPad (kicsit fiatalabb, mint 1 éves) kiváló, karcmentes állapotban van 89%-os akkumulátorral. Jár mellé egy "komolyabb" szilikon- és egy Logitech Folio Touch billentyűzetes tok + egy Apple Pencil, viszont az gravíroztatva lett. Természetesen a gyári töltőfej és kábel is része a "csomagnak" és mind a tabletnek mind a kiegészítőknek megvan a doboza papírokkal együtt.
Neten ahogy nézegettem magát az iPad-et 180-190-ért árulják magában, de nem tudom mennyire lehetne meghirdetni így mindenestől kiegészítőkkel együtt úgy, hogy én is és a vevő is jól járjon.
Hát, mivel újonnan 244 ezer körül van, szerintem a lehető legjobb áron van 89%-os akkumulátorral.
Bár én nem vennék egy 64gb-os tabletet 180-ért, túl soknak tartom, de ez az én esetem.
Az, hogy a vevő jól jár-e, ne a te problémád legyen, hanem az övé. A te problémád az legyen, ÁTADÁSKOR hogy NE legyen rajta vírus, ne legyen rajta fizikai sérülés, vagy bármi egyéb olyan probléma, ami miatt használhatatlan.
Én a helyetekben - egymás kölcsönös védelme érdekében - részletes adásvételi szerződést írnék, amiben tételesen, nagyon részletesen leírnám az iPad összes paraméterét, mindent, amit hozzá adsz és ahogy hozzá adod, hogy utólag ez ne adjon okot a reklamációra.
"Az, hogy a vevő jól jár-e, ne a te problémád legyen"
Pedig de, mert ha a vevő nem jár jól, akkor nem veszi meg, tehát nem lesz vevő, tehát az eladó sem jár jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!