Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyivel szebb vagy jobb az...

Mennyivel szebb vagy jobb az OLED TV képe mint az IPS LED-é?

Figyelt kérdés
A kinézett OLED az egy LG C1 és a kérdésem az lenne hogy tv adásnál mennyivel szebb a képe? Legtöbbször F1-et és focit nézek ezek alatt észrevehető a különbség?

2021. dec. 12. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Az IPS az LCD, nem?

Egy Mediamarktba, Auchan, Tesco..megnézheted a különbséget vannak kiállítva…

Igen, vab

2021. dec. 12. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

"Legtöbbször F1-et és focit nézek ezek alatt észrevehető a különbség?"

Ez nem ilyen egyszerű, függ a tv adás minőségétől is. Szerintem csak akkor lesz észrevehető különbség, ha nagyon jó minőségű anyagot játszol le, pl. bluray. A sima tv adás nem arról híres hogy nagyon jó lenne, még a hd sem...

2021. dec. 12. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elmentél megtekinteni személyesen, nem tűnt fel semmi?
2021. dec. 13. 07:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Mikor személyesen voltam demo videó ment rajta, kérdeztem az eladókat nem egy nem kettő üzletben hogy rendes adást meg lehet-e tekinteni rajta de mindenhol nemleges választ kaptam. Ezért bátorkodtam feltenni itt a kérdésem.
2021. dec. 13. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Sokkal
2021. dec. 13. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Ha azt hallottad hogy jobb, ne kételkedj.
2021. dec. 13. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Az OLED képe verhetetlen, de sportközvetítésnél mindegy, az még egy régebbi készüléken is élvezhető, ha jó a mérkőzés, ellenben egy csúcstelevízión sem lesz élvezetes egy izgalmatlan 0-0.

Az OLED igazán akkor jön ki igazán, amikor egy sötét szobában kevésbé világos filmet néz az ember.

2021. dec. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!