Mi történhetett a tv-vel?
Figyelt kérdés
Kimentem a szobából, mire visszaértetem nem volt már kép, csak villogott néha kék fénnyel, illetve büdös amperszagot bocsájt ki.
Lg LED tv.
Leéghetett az alaplap?
2021. dec. 5. 16:15
1/6 anonim válasza:
Ha büdös és "amperszagú", azaz elektromos áram szaga van, akkor ott bizony belül leégett, elfüstölt valami. Szerelőt hívnék, és semmi esetre nem kapcsolnám be.
2/6 anonim válasza:
Illetve valószínűleg felkészülnék arra, hogy akartam vagy sem, ha az ünnepekben tévét akarok nézni (vagy netflixet, hbo go-t tévén), akkor bizony Media Marktba, Euronicsba vagy valamely hasonló multiba kell mennem, hogy vegyek egy új tévét.
3/6 A kérdező kommentje:
Átraktam a másik tv-t a nappaliba :) Viszont elviszem holnap szerelőhöz, vagy szerintetek olcsóbb venni egyet, mint megcsináltatni? :D
2021. dec. 5. 16:39
4/6 anonim válasza:
Én árajánlatot kérnék a szerelőtől.
5/6 A kérdező kommentje:
az lesz :)
2021. dec. 5. 16:56
6/6 A kérdező kommentje:
led sor cserés, megjavíttatom
2021. dec. 6. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!