Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Csattanást hallottam, majd a...

Sajtosmatyi kérdése:

Csattanást hallottam, majd a 3D nyomtató nem kapcsol be, mi történhetett?

Figyelt kérdés

AnyCubic Kossel nyomtatóról lenne szó.

Összeszereltem a 3D nyomtatómat, majd amikor bekapcsoltam ilyen hangot hallottam és füstölt is az alaplap.

[link]

Mi történhetett? Az egyik kondenzátornak égett szaga van. Az alaplapon a power led pirosan világít, de a kijelzőn már nem jelenik meg felirat. Kondenzátor hiánya miatt nem kap elég áramot a készülék?

Új alaplapot veszek az megoldaná?

2020. máj. 9. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ajaj....garis legalább?
2020. máj. 9. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:
valami zárlatos lett..
2020. máj. 9. 08:00
 3/4 Gugu Gabor ***** válasza:
Lehet a kondi volt rossz, alaplap, lehet sokminden, még az is hogyvalami ami rávan kötve hibás vagy el lrtt kötve valami... Ha nem tiz csiliárd ft akkor lehet alaplap csere megoldja de azért érdemes lenne csekkolni a motorokat kapcsolokat stb. És persze az alaplapot is nem tudom mibe kerül ha van a környékeden maszek tv szerelő vagy hasonló oda talán elvihetnéd pislogjon rá ill cserélje ki a kondit
2020. máj. 9. 11:01
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

Linkelted egy képcsöves TV alaplapját, illetve azon belül tápegységét, ahol a primer pufferen szándékosan fúrtak egy lyukat, majd szándékosan váltakozóáramot vagy fordított polaritást kapcsoltak rá az egyenirányító diódák megpiszkálásával (lehet, hogy csak simán fordítva rakták be).

Őszintén szólva ezzel semmi különöset nem mutattál, többet ért volna egy fotó a valódi hibáról.

2020. máj. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!