Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » AirPods Pro aksiját károsítja,...

AirPods Pro aksiját károsítja, ha minden töltésnél 100%-ig feltöltöm?

Figyelt kérdés
Kb. 3 naponta
2021. dec. 4. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miert karositana? Es egyaltalan, ha karositja is, mit csinalsz, kiszamolod mennyi ido alatt tolt 100%-ra es csukafejessel ugrasz a konnektorhoz lerantani 95%-nal?

Hasznalod, es ha lemerul akkor feltoltod es ennyi. Nem kell tulaggodni, tulgondolni, vattaba csomagolni, himes tojaskent banni vele, kiveve ha disztargynak vetted.

2021. dec. 4. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

végülis károsítja.... mert 3 év után el fog köszönni az akksi. Az enyém most döglődik... :(

De akármennyire töltöd akkor sem fog többet kibírni.

2021. dec. 4. 21:44
 3/3 anonim válasza:
Nekem van egy 2008-ban vásárolt mp4 lejátszóm, évekig nem használtam, aztán olyan 2013 óta aktív, minimum heti 3 alkalommal használom azóta is, sőt az elmúlt időben napi (!) 4 órákat használtam. Minden használat előtt töltöm, ezt azért igényli, de bekapcsolom, elindítom és bír akár 3-4 órát is egyhuzamban. Illetve nem lehet rajta zenéket váltogatni, mert akkor bedöglik az akksi, csak elindítom és akkor megy rajta folyamatosan, de szerintem így 12 év után elég tisztességes teljesítmény, hogy ilyen szinten tud működni.
2021. dec. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!