Szeretnék egy digitális fényképezőt ami rendelkezik képstabilizátorral és HD-s felvétellel. Jó lenne ha nagy hangerőnél nem torzítana! Milyet vegyek?
Gyakran járok koncertekre és szeretnék egy olyan gépet ami rendelkezik kép stabilizátorral, nem mozdul be a és láttam már olyat is ami HD-s felvételeket is készít. A 720as HD nekem tökéletes lenne.
Lumixot már láttam 26e -ért ami ezeket tudta és dicsérték is.
Melyik a legjobb ezekre a célokra?
Jelenleg egy FujiFilm A820-as 8,2Mp-es gépem van ami tökéletes képeket készít normál álltpotban. Viszont elég hosszú a zárideje amit nem lehet állítani és ha közben elmozdulok akkor elmosódik a kép. Nem csak koncerten hanem általános használatban is nagyon érzékeny. Egyedül a videóért tudom megdicsérni mert nem recseg be nagy hangerőnél.
Ha videózni akarsz akkor nem fényképezőt kell venni! Videókamerán normális mikrofon van, az biztos nem recseg :)
Ha koncerten akarsz fotózni, akkor egy fényerős objektív és egy dslr gép kellene neked! Kompakttal nem fogsz tudni olyan sötétben normális képet készíteni, videónál meg béna lesz a hang...
90e körül kezdődnek újonnan, pl canon eos-1000D, nikon D3000
Egy fix 50 mm 1.8 objektív pedig még 30-40 e FT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!