Samsund diva/fehér. Mi a véleményetek erről a telefonról?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm agyon fikázta, de szerintem nem olyan rossz. Ilyet szeretnék kérni névnapomra, ősszel lesz, már szüleimmel ki is néztük, de ismerősöm eléggé elbizonytalanított. Akinek ilyen van, annak jól műkődik? Jó telefon? És való egy tininek?
2010. szept. 5. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van. Nekem nagyon tetszik, most nyáron kaptam, én is névnapomra.

Szépen fényképez, vannak effektek, amivel még javíthatod is a képet. Gyorsan reagál, de ne hordd zsebben, mert valahogy a képernyőfeloldó gombja be tud nyomódni (nekem már sikerült valahogy benyomni, még mák hogy nem hívott fel senkit.

Ha netezni akarsz rajta, ne ezt válaszd, mert lassú rajta a net. Viszont van benne mindenféle jó dolog, segélykérő sms, álhívás, bevásárló lista (nem felejted el, mit kell venni, legalább). Támogatja ugyan a Facebook, Youtube stb. alkalmazásokat, de netezésre nem való, nincs benne se wifi se 3g.

Viszont nagyon jó kis zenelejátszója van, szépen szól, a lejátszó a háttérben is fut. Testreszabhatod a menühátteret saját fotóval, de akár 4 féle téma közül választhatsz.

Külalakra nagyon szép, az akku jól bírja a kiképzést, szép a telefon hangja és jól lehet benne hallani mindenkit.

Szóval röviden ennyi. Ha még szeretnél tudni valamit, kérdezz.

2010. szept. 8. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyenem van és én szeretem:) semmi gondom nem volt még vele soha:)
2010. szept. 8. 20:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Fuu megnyugodtam köszii :)

amugy se neteztem volna, nekem is inkább a fénykép, video, stb. a fontos meg a zene :D

Kösz a kommenteket, akkor ilyet választok mégis :P

2010. szept. 9. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!