Samsund diva/fehér. Mi a véleményetek erről a telefonról?
Nekem ilyenem van. Nekem nagyon tetszik, most nyáron kaptam, én is névnapomra.
Szépen fényképez, vannak effektek, amivel még javíthatod is a képet. Gyorsan reagál, de ne hordd zsebben, mert valahogy a képernyőfeloldó gombja be tud nyomódni (nekem már sikerült valahogy benyomni, még mák hogy nem hívott fel senkit.
Ha netezni akarsz rajta, ne ezt válaszd, mert lassú rajta a net. Viszont van benne mindenféle jó dolog, segélykérő sms, álhívás, bevásárló lista (nem felejted el, mit kell venni, legalább). Támogatja ugyan a Facebook, Youtube stb. alkalmazásokat, de netezésre nem való, nincs benne se wifi se 3g.
Viszont nagyon jó kis zenelejátszója van, szépen szól, a lejátszó a háttérben is fut. Testreszabhatod a menühátteret saját fotóval, de akár 4 féle téma közül választhatsz.
Külalakra nagyon szép, az akku jól bírja a kiképzést, szép a telefon hangja és jól lehet benne hallani mindenkit.
Szóval röviden ennyi. Ha még szeretnél tudni valamit, kérdezz.
Fuu megnyugodtam köszii :)
amugy se neteztem volna, nekem is inkább a fénykép, video, stb. a fontos meg a zene :D
Kösz a kommenteket, akkor ilyet választok mégis :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!