Miért nem futnak megfelelően a játékok?
Ryzen 3 1200 3,1GHz 4 magos, Geforce GT1030 2GB, 16GB Ram, Windows 10 64bit
Gépigény.hu-n néztem pár játékot(Max Payne 3, Heroes VII, Total War:Attila)amiknek magasabb beállítások mellett is rendesen kéne futni, ehelyett mind a 3 alig éri el a 30 fps-t. Kártya illesztőprogramja a legfrissebb. Alaplap Gigabyte, van is a géphez 2 Drivers, Utility CD de mivel nincs optikai meghajtó, nem tudom feltelepíteni őket, neten nem találtam. Lehet ezek nélkül nem megy megfelelően, vagy egyszerűen ennyit tud a gép, annak ellenére amit papíron kéne tudnia?
Papiron is gyenge gep. Ne varj sokat a leggyengebb ryzentol es egy eros irodagepbe szant kartyatol.
Illetve nem irtad hogy milyen felbontas mellett varod a csodat ettol a geptol?
A DRIVER-eket feltelepítetted?
Mi az, hogy nem találod a neten?
Milyen alaplapod van?
Videokártya drivert leszedted az nvidia oldaláról legalább?
Ezeket mind leírtam.
Alaplap pontos típusa Gigabyte GA-A320M-S2H
Nem írtál le mindent!
-Nem írtad le, hogy mért nem talélsz drivert a neten, és hogy pontosan melyik drivereket nem találod
-Nem írtad le, hogy a monitor nem-e véletlenül az alaplapra lett dugva az NVIDIA kártya helyett
Egyébként a driverek:
Igen, ezen az oldalon néztem, megnéztem a CD-n a driver verzióját, itt nem találtam.
A monitor természetesen jó helyre lett dugva.
A gyártó oldalán újabb verziót találsz, mint a CD-n.
Attól még nyugodtan leszedheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!