Digitális kábel tv, DVB-t rendszeren. Hogyan lehetséges ez?
Lehet valóban. Vagy esetleg az lehet, hogy nem akarnak új eszközökbe beruházni pénz hiányában. Mert elég kevés a csatorna a többi nagy szolgáltatóhoz képest, mert egyik ismerősöm kérdezte, hogy mikor várható ez meg az a csatorna, mert ő jóba van a szerelőjükkel, és mondta, hogy nagyon régi elavult a rendszer, de baromi drága fejleszteni. Bár, én nem értek hozzá, nekem nincs ilyen előfizetésem, aránytalanul drága amúgy is, és a csatornák többsége SD-ben jön, egyedül a fent írt Digi Sport 1-2 HD, a többi SD.
És gyanítom, hogy a Digi műholdas csomagból vannak valahogy átjátszva a csatornák a DVBT-re és a Direct One (UPC Direct)-ről.
Teljesen megegyeznek az összevissza karakterek EPG-k, ugyanazok a csatorna elnevezések (Digi Sport 1 HD HU, Fem3 HU, AXN CE...stb), ahol a Digin van szlovák meg román hangsáv, ezeken is van, pontosan ugyanúgy. Ez lehetséges?
Azóta veszik el onnan, mióta a MindigTV változtatott, eddig bizonyos csatornák onnan jöttek, mert ki volt írva egy két csatornán hogy a MindigTV-n innentől ezen a csatornán a Pesti TV fogható, vagy anno a Discovery Channel esetében mikor kivettél a UPC Direct-ből, ki volt írva, hogy ez a csatorna nem elérhető és a Direct One logója... furcsa rendszer, az tuti.
Lényegtelen hogy hogyan oldják meg, a szolgáltató leszerződött a tartalmakra, valahogy meg kell találnia az egyensúlyt a költségek és a szolgáltatások közt, és még az se hátrány, ha ezen nem bukja a pénzét.
Ez nem jótékonysági szervezet, ez üzlet. Nem kötelező fizetned érte, le is mondhatod ha elégedetlen vagy.
Ezek azok a dolgok, amin nem tudsz változtatni.
Semmi extra nincs a kovetkezo DVB szabvanyok vannak:
DVB-T foldi sugarzasra
DVB-S a muhokdas
DVB-C a kabeles amit megtalaltal
es DAB a radiora
Itthin az Antenna Hungaria sugaroz DVB-T ben
Kabelen pl a Digi (nekem ez van) DVB-C ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!