Projektor TV helyett filmezéshez?
Itthon fehér falam van. Minden filmet a laptopon nézek.
Gondolkoztam egy TV beszerzésén, de talán helytakarékosabb és kompaktabb lenne egy projektor. (Főleg mivel albérlet, és esetleg költözni is kell később)
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ökörködésre meg pénzkidobásra megteszi, végülis működni fog.
Mint a versenybicikli a szántásban.
Nekem profi vaszonra vetitve nagyin bejott... Foleg kihuzott kanapen fekve... :D
Valahogy teljesen mas feelengje van a vetitett es egy TV-s kepnek. Meg ugyanazon filmnel is.
Ha ismerosbel van valahol probald ki es donts magad el.
Kompromisszumos megoldás, emellett csak a drága projektorok érik meg.
A legtöbb projektornál jobb képminőség egy felsőkategóriás LCD.
Kompaktabb meg főleg nem lenne
Nemrég vettünk egy xiaomi projektort a tévénk mellé 260-ért, tehát nem a legdrágábbat.
Sokkal nagyobb élmény azon filmet nézni és játszani is, mint tévén.
Krémszínű festett falra vetítünk.
És bizony sokkal kompaktabb, egy nagy lapostévé helyett van egy kütyü ami befér egy cipősdobozba. Elfér a polcon, ha meg zavarna akkor berakjuk a fiókba.
Szerintem abszolút megérte. :)
#5:
Azt gondolom a kompaktsagot ugy ertette a kerdezo, hogy ha szallitani kell.
Nyilvan a "vaszon" es a projektor kombo egyutt osszetetteb rendszer mint egy db TV a falon. Hiszen ket kulonallo cucc. Tehat igy nezve annyira tenyleg nem kompakt mint egy TV.
De szerintem elvitathatalan elony, hogy meg egy nagyobb, ket ciposdoboz meretu projektor is konnyebben szallithato, mint egy kisebb 40"-es TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!